top of page

Våre tjenester

La CleanBnB ta seg av alle dine behov for hjemmet og arbeidsplassen! Vårt erfarne og pålitelige team tilbyr en rekke tjenester skreddersydd spesifikt for å møte dine behov.

Airbnbs / Rental Rengjøring

Vårt dedikerte team sørger for at plassen din er skinnende ren og gjesteklar, slik at du kan gi gjestene dine en minneverdig og hyggelig opplevelse. Med vår oppmerksomhet på detaljer kan du stole på at vi opprettholder de høyeste standardene for renslighet for din utleieeiendom.

Kommersiell rengjøring

Fra kontorer til butikker og alt i mellom, vi spesialiserer oss på kommersielle rengjøringstjenester som etterlater et varig inntrykk. Vårt ekspertteam sikrer at arbeidsområdet ditt er plettfritt, innbydende og bidrar til produktivitet. Vi tar hånd om hvert hjørne, inkludert trapper, slik at du kan fokusere på det som betyr mest – å drive virksomheten din.

Vinduer / Glass rengjøring

Opplev gleden av uhindret utsikt og rikelig med naturlig lys når vi sørger for at hjemmets vinduer er krystallklare og strekfrie. Stol på oss for å bringe et nytt nivå av klarhet til boarealet ditt.

Rengjøring av boliger

Vi er også stolte av å tilby eksepsjonelle rengjøringstjenester for private hjem. Vi er dedikerte til å skape en ren & komfortable omgivelser for deg og din familie. Med vår forpliktelse til kundetilfredshet sikrer vi at hjemmet ditt er plettfritt & innbydende. Len deg tilbake, slapp av, og la oss ta oss av rengjøringen, slik at du kan nyte et friskt og ryddig hjem.

Flytte inn / flytte ut Rengjøring

Vi er også spesialister på innflytting & flyttetjenester. Teamet vårt sørger for at den nye plassen din er frisk og klar til å bosette deg i, eller at den gamle plassen blir plettfri for de neste beboerne. Vi tar stresset ut av flytteprosessen. La oss ta hånd om rengjøringen, slik at du kan glede deg til neste kapittel.

Hjemmetjenester

Bortsett fra rengjøring, tilbyr vi også andre tjenester som matservering, festforberedelse/behov, barnevakt.

Hva våre kunder sier

«Hvis det var seks stjerner, ville verten, leiligheten og beliggenheten fått det. Leiligheten var plettfri og meget godt utstyrt."

Gjest i Oslo

bottom of page