top of page
A man and a woman discuss about work

Cleanbnb er det foretrukne rengjøringsselskapet  i Oslo. Å komme hjem er en fantastisk følelse, spesielt hvis hjemmet ditt er rent og ryddig når du kommer. Cleanbnb leverer de mest pålitelige rengjøringstjenestene for hjem og leiligheter rundt om i Oslo.

 

VI ER FLEKSIBLE, VI ER FORSIKRET, VI JOBBER MED VÅRE KUNDES PREFERANSER, VI TILBYR EN TILFREDSHETSGARANTI.

Enten du trenger våre tjenester på ukentlig eller månedlig basis, kan du se frem til våre tjenester og fleksibel planlegging uten press fra kontrakter.

Det som skiller oss fra våre konkurrenter er vår evne til å yte rask og feilfri service uten å gå på akkord med kvaliteten. Vi tror på åpen og transparent kommunikasjon, og sikrer at vår  kundene er informert og involvert gjennom hele rengjøringsprosessen. Vårt team av dyktige fagfolk er utstyrt med de nyeste verktøyene og teknikkene  gir eksepsjonelle resultater ved hvert besøk.

Bli kjent med oss

White Background
forretnings-hender-samarbeidet-samarbeid_
White Against Red_edited.jpg

OPPDRAG

Vår misjon er å tilby eksepsjonell rengjøring og spesialiserte tjenester som overgår kundenes forventninger. Vi er forpliktet til å levere plettfrie rom samtidig som vi prioriterer bærekraft. Med et dedikert team tar vi sikte på å skape et rent, trygt og innbydende miljø for alle hjem, bedrifter og arrangementer vi betjener. I tillegg streber vi etter å ha en positiv innvirkning ved å tilby sysselsettingsmuligheter og støtte de uten jobb, og fremme økonomisk styrking i samfunnet vårt.

nærbilde-briller-med-medarbeidere-bakgrunn_edited_edited.jpg
White Against Red_edited.jpg

SYN

Vår visjon er å være den ledende leverandøren av renhold og spesialiserte tjenester, kjent for vårt urokkelige engasjement for kvalitet, bærekraft, kundetilfredshet og sosialt ansvar. Vi streber etter å kontinuerlig innovere og utvide tilbudene våre, samtidig som vi opprettholder vårt fokus på å skape et renere, sunnere og morsommere miljø for våre kunder. I tillegg er vi dedikert til å gjøre en positiv innvirkning ved å tilby jobbmuligheter til arbeidsledige og aktivt bidra til veldedige formål gjennom donasjoner. Sammen kan vi bygge en bedre fremtid for samfunnet vårt. 

bottom of page